marți, 30 aprilie 2013

Margex Equipment – solutii complete pentru echipamentele de energie electrica


Infiintata in anul 1996, Margex Equipment este compania care ofera cele mai bune solutii pentru administrarea echipamentelor necesare producerii energiei electrice. Margex detine o gama variata de servicii care permit clientilor sai o buna administrare a costurilor de proprietate si de operare. Acordurile de suport pentru clienti, acoperirea extinsa de service, solutiile de monitorizare de la distanta si consultanta financiara sunt servicii particularizate pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor si a obtine o eficientizare a colaborarii. Tehnicienii Margex detin o experienta vasta in intretinerea preventiva, diagnosticarea si service-ul de urgenta, reusind sa satisfaca cele mai exigente preferinte. Semnand un acord de suport, Margex se angajeaza sa vegheze asupra diferitelor aspecte ale intretinerii, repararii si operarii sistemelor de energie, pentru ca dumneavoastra sa va puteti concentra pe dezvoltarea propriei afaceri. Asigurarea Margex va permite acoperirea extinsa de service, protejandu-va sistemul de energie electrica, indiferent daca cererea dumneavoastra este de energie permamenta, standby sau de administrare. Aceasta acoperire extinsa de service este disponibila pentru o perioada de 5 ani, asigurand 100%  din piesele obisnuite si personalizate, precum si costurile de munca datorate defectarii materialelor sau executiei. Tehnologiile de comunicatie si software-ul bazat pe internet va ofera controlul asupra generarii de energie, indiferent unde v-ati afla. Se asigura monitorizarea de la distanta pentru cresterea eficientei si reducerea costurilor. Optiunile de monitorizare de la distanta includ administrarea datelor de la fata locului, notificari de alarma, testare a sistemului si rapoarte privind situatia sistemului de energie in orice moment. Pentru a veni in intampinarea clientilor sai, Margex, a pus la punct un program de plata esalonata, care permite rezolvarea chestiunilor financiare. Firma este certificata ISO, ceea ce insemana ca serviciile sale sunt de cea mai inalta calitate.
Produsele firmei includ generatoare diesel, generatoare gaz, panouri de control, sisteme de evacuare si amortizare a zgomotului, sisteme de combustibil si sisteme de racire. Dealer exclusiv FG WILSON, firma Margex ofera gama completa de generatoare a acestui producator. Generatoarele pot fi cumparate sau inchiriate, firma asigurand service pentru toate produsele. Generatoarele diesel de curent au puteri cuprinse
intre 10 si 2200 kVA, ele putand fi utilizate in diverse domenii si pentru diferite aplicatii, atunci cand retelele electrice nu functioneaza. Generatoarele cu puteri mici, cele cuprinse intre 10 si 110 kVA sunt folosite pentru asigurarea de energie in spatii mai mici, precum birouri, magazine sau locuinte. Cele cu puteri cuprinse intre 72 si 275 kVA pot fi folosite pentru ateliere, scoli, comert sau telecomunicatii. Generatoarele pentru fabrici, cladiri de birouri, spitale sau aeroporturi sunt cele care au o putere a energiei electrice cuprinsa intre 350 si 750 kVA. De la 75 la 2200 kVA vorbim despre generatoare care asigura energia pentru mini-statii de energie si sunt aplicate pentru functionarea in regim continuu. Generatoarele au o eficacitate crescuta, ele nefiind limitate la un anumit numar de ore de functionare.
Toate modelele de generatoare comercializate de catre firma Margex sunt in conformitate cu prevederile legislatiei europene privind emisiile de noxe. Pana in prezent, firma Margex a livrat si a instalat generatoare FG WILSON catre companii de telecomunicatii, catre guvernul Romaniei, catre platformele petroliere si in industra transporturilor. Pentru o oferta completa, accesati link-ul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu